Rahsia Saya Hilangkan Masalah JERAGAT & JERAWAT Saya Dalam seminggu je?

Hauntz Bubble Mask yang memang special untuk kulit muka dan penghapus nombor 1 masalah JERAGAT dari merebak dan menebal serta membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah.


Hauntz Bubble Mask ini juga membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata dan membantu Mencerahkan kulit wajah serta Merawat KULIT KUSAM.

Ramai dah cuba, siap repeat order lagi. Saya jamin semua sesuai dengan Hauntz Bubble Mask ini dan  bertambah

anggun la akak-akak lepas ni.


Abang puji semakin 

putih ayu !

Senyum dari pagi sampai malam. Lama akak-akak tak dengar macam tu???

Jeragat yang bertepek, kulit kusam, berparut, Alhamdulillah tak ada lagi. Macamana?

 Mudah jee.. 


Cuma gosok dan bilas dengan menggunakan Hauntz Bubble Mask, terus bersih berseri macam anak dara. Jom la ikhtiar tak rugi untuk diri sendiri.

Abang pun boleh guna juga

Hauntz Bubble Mask tau.

Insha ALLAH.

Hauntz Bubble Mask ?? ape tu ??


Okay, Hauntz Bubble Mask adalah

satu MASK yang sangat efektif

dalam menyelesaikan

masalah wajah.



Apa Bahan Aktif dalam Hauntz Bubble Mask ?


  • KAOLIN (kawal minyak di muka)
  • BEE VENOM (mengurangkan kusam muka)
  • NIACINAMIDE (mencerahkan & mengecilkan pori)
  • WITCH HAZEL LEAF WATER (mengatasi masalah pigmentasi & jerawat)

Apa yang best dengan

Hauntz Bubble Mask ni ??

Hauntz bubble mask merupakan satu produk penjagaan kulit muka yang menggunakan teknologi buih yang berasaskan timun. Hauntz bubble mask berfungsi untuk mencerahkan dan merawat kulit muka secara semulajadi. 

Hauntz bubble mask menggunakan timun sebagai bahan utama kerana khasiat bahan semulajadi yang ada di dalam timun amat sesuai untuk penjagaan kulit muka dan texture timun yang segar akan membuatkan kulit muka akan kekal lebih fresh dan lembab setiap masa.

Hauntz bubble mask mampu merawat kulit yang gelap untuk kembali cerah kerana hauntz bubble mask mengandungi bahan mencerah iaitu Vitamin B+. Hauntz bubble mask tidak sesuai digunakan untuk golongan yang berumur 15 tahun ke bawah.

Fungsi & Kelebihan Hauntz Bubble Mask

  • Merawat sel-sel dalaman kulit muka
  • Mencegah jerawat tumbuh di permukaan kulit muka
  • Menyegarkan kulit muka
  • Mecerahkan kulit muka
  • Megecilkan liang pori pada muka
  • Menghilangkan kesan kusam pada kulit muka
  • Menghilangkan minyak serta merta di muka

Hauntz Bubble Mask VS Mask Jenama Lain

  • Tidak melekit
  • Tidak perlu bancuh
  • Mudah di bilas
  • Kesan cerah pada muka seawal sekali penggunaan
  • Tiada alcohol & bahan kimia bahaya
  • Ekstrak timun (melembutkan kulit muka secara semulajadi)
  • Tiada alahan untuk semua jenis kulit, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif

Cara guna Hauntz Bubble Mask

1. Bersihkan muka dengan air terlebih dahulu
2. Lapkan kulit muka sehingga separa kering
3. Picit 1-2 pump hauntz bubble mask
4. Ratakan perlahan-lahan pada kulit muka (jangan tonyoh)
5. Ratakan sehingga buih naik
6. Jika buih sudah naik, biarkan muka anda sehingga
7. Minit, kemudian ratakan sekali lagi
8. Tunggu hingga 2 minit dan bilas dengan air sehingga muka bersih

Lulus KKM!

NOT190406818K

HAUNTZ BUBBLE Offer !!

1 unit

hauntz bubble mask

  • FREE postage

2 unit

hauntz bubble mask

  • FREE postage
  • Free Mini Travel Bag (JENAMA HAUNTZ)

3 unit

hauntz bubble mask

  • FREE postage
  • Free Mini Travel Bag (JENAMA HAUNTZ)
  • Free Makeup Brush Blender (JENAMA HAUNTZ)

APA KATA PENGGUNA

hauntz bubble mask ??

Dapatkan Hauntz Bubble Mask Anda Sekarang!